Avalon Avec

Design by Hannu Svegin ja DI Aki Suokas 

Avalon Avec on paras kaksikko


Avalon Avec on paras kaksikko, meidän mielestä. Miksei sinunkin?
Avalon Avec on erittäin merikelpoinen kaksikko, nopea ja huolella testattu. Se on herkkäliikkeinen ja kevyt (sekä hauska!) meloa - myös yksin. Avec soveltuu hyvin myös yksinmelontaan, koska pohjanmuoto on suunniteltu sen mukaiseksi, että kajakki reagoi enimmäkseen takamelojan melanohjausliikkeisiin. 

Tervetuloa kokeilemaan tai vuokraamaan. 

Avalon Avec kaksikkokajakki

Avalon Avec on paras kaksikko, meidän mielestä. Miksei sinunkin? Tässä vähän perusteita väitteelleni:
"...Muuttuneiden elämäntilanteiden johdosta kaksikon hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, koska nykyinen elämänkumppanini ei ollut kokenut merimeloja ja pelkäsi aallokkoa. Lisäksi häntä sai koko ajan odotella tulevaksi. Ensimmäisenä kesänä kokeiltiin kaikki Suomessa myytävät mallit viikonloppujen retkillä. Kuten arvata saattaa, Avalon kaksikkoa ei olisi ruvettu suunnittelemaan, jos tarpeeksi hyvä kaksikko olisi löytynyt.
Joukossa oli kaksikoita, joissa peräsinrikon tapahduttua niitä oli täysin mahdoton käsitellä ja meloa ”turvalliseen” paikkaan, eli oltiin täysin tuulen armoilla. Tämmöinen kajakki ei saa koskaan olla! Lisäksi yksin melottaessa kaikki testaamat kaksikot olivat raskaita ja/tai avuttomia melottavia, eli eivät soveltuneet lainkaan yksin melottaviksi."...

 Avalon Avec on suomalainen, erittäin merikelpoinen kaksikko, nopea ja huolella testattu. Se on herkkäliikkeinen ja kevyt (sekä hauska!) meloa - myös yksin. Avec soveltuu hyvin myös yksinmelontaan, koska pohjanmuoto on suunniteltu sen mukaiseksi, että kajakki reagoi enimmäkseen takamelojan melanohjausliikkeisiin. Avalon Avec on melojalle varman tuntuinen kajakki: tukeva ja turvallinen. Avalon Avecissa on kiintoköli ja evä, joilla on saavutettu turvalliset melontaominaisuudet kaikkiin olosuhteisiin. Avec ei tarvitse peräsintä, vaan on ohjattavissa melojien yhteistyöllä, puhtaasti melontatekniikalla.Avalon Avec on ollut Suomi Meloo -tapahtuman johtokajakki vuodesta 1999. 

Testimenestyjä! Retkilehti (2/2000): "Passaa tukevaa ja kohtuullisen nopeaa kaiken kelin retkikajakkia kaipaavalle. Se käyttäytyy niin sileällä kuin aallokossa loogisesti. Isossa aallokossa se surffaa nätisti ja vikuroimatta. Mukavuus huippuluokkaa."

Vakiovarusteet: • Turva- ja kumiköysistö • Ristiselän tuet • Säädettävät riippuistuimet • KG -jalkatuet • Kanteen kiinteästi muotoiltu melaparkki • Ergonomiset kantokahvat • Isot vesitiiviit pakkausluukut, jotka on helppo avata ja sulkea kohmeisinkin sormin • Peräsin ja ohjauspolkimet

Valmistettu Kokkolassa, Suomessa.
Rakennusmateriaalit isoftaalihartsi, moniaksiaalikudokset, diolen, kevlar liitosnauhat.

Avalon kajakkien hinnalla on työllistetty suomalaisia työntekijöitä, maksettu kaikki verot tähän maahan.
Tämä siksi, että yhteiskuntamme - Suomi - pysyisi toimintakykyisenä ja kehittyvänä. Turvallisena maana lapsillemme ja meille itsellemme!

Tervetuloa kokeilemaan tai vuokraamaan ja ostamaan.

Valitettavasti varasto on tällä hetkellä loppuunmyyty.


Tulosta tästä A4 esite

Lue Ellin kirjoitus:
Kajakkia ostamassa

Tekniset tiedot:

Pituus 616 cm • Leveys 67 cm • Paino n. 33 kg • Istuinaukon mitat: 83 cm x 42 cm • Etuluukku 54 x 33 cm • Takaluukku 61 x 38 cm • Tilavuus 681 l

Varustelu:

Varustelu on hyvä, täydellinen ja sopiva retkeilykäyttöön.
En tiedä, mitä pitäisi muuttaa. Jos sinulla on toivomuksia, ne täytetään mahdollisuuksien mukaan.
Designer Hannu Svegin

OSOITE

Jupiterinkatu 1
21600 PARAINEN

(ks. reittiohjeet Perille.fi)


Yhteystiedot

Email: info(at)myotatuuli.fi 
Puh: +358 400 820 778 


Tietosuojaseloste

Myötätuuli Oy

    Hyvän tuulen palvelu

    Hyvä tuulen Avalon kajakit

    Hyvät polkupyörät

    Hyvä pyöräkorjaamo

    Kaikki vain sinua varten.

Huomiota

Soita tulostasi, saatamme olla asiakaskäynnillä.
Kiitos!
(+358400820778)

tästä.">