Suosittelijat

Tällä sivulla on kerrottu asiakkaiden kokemuksia Myötätuuli Oy:n kajakeista.

"Hienon nopea, sain tämän (Avalon Aniara) kulkemaan 14,6 km/h (mitattu GPS:llä). Tämä on yli 1 km/h nopeampi kuin muut vertailumallit. Tämä on paras malli näistä."
-- Jarno

Onnea voi ostaa. Ainakin kajakillisen.
- Elli

"Ihana kajakki (Avalon Aniara). Kiihtyy hetkessä ja on herkän tuntuinen. Uskomatonta, että pystyin tällä mallilla melomaan reilun neljän kilometrin matkan 9,5 - 10 km/h melontanopeutta. Tässä on hyvä istua. Voinko tätä kajakkia ennakkotiedottaa naismelojille? Vaikka kajakki on suuntavakaa, silti se kääntyy mukavasti melalla."
-- Sanna

"Aniara on Tosi jännä kajakki. Kulkee ja kiihtyy hyvin. Herkkä ja kallistusvakavuus on hyvä, kallistusvastus kasvaa tasaisesti tukevaksi eikä kaada melojaa yllätyksellisesti. Upeeta. Olen aivan myyty tämän kajakin myötäaallokko-ominaisuuksiin. Tällä on tosi veikeää leikkiä myötäaalloissa."
-- Markku


"Meloin järviä ja kanavia myöten Viitasaarelta Kotkaan, jonka jälkeen matkani jatkui rannikkoa seuraten Ahvenanmaan kautta Tornioon. Koko 1½kk kestäneen matkan ajan käytössäni oli Hannun suunnittelema Avalon Elaine. Elaine on tilava ja toimi erinomaisesti myös kovassa aallokossa. Paras retkikajakki markkinoilla. Suosittelen muillekin."
-- Olavi Muittari

"Elaine on taas saanut ansaittua huomiota, sillä ystäväni Tomppa oli sillä toisen kerran Marjaniemen Melojen Virolahden retkellä (Hki-Virolahti-Hki, 400 km). Kanssamelojien kommentit olivat kitkerät: yksi melanveto, ja Eläimen "perävalot" olivat jo vilkkuneet jossain kaukana horisontissa. "
- Taina